29.05.2015 г., 19:00 ч.

Настроение 

  Поезия » Друга
394 0 0

В целувката тъга
жадуван вопъл отшумя.
И тупна.
Търкулна се отвъд звездите.
Намери и изгуби се отново.
Тишината презря,
вятъра откъсна
и запя.
Ранима нежност.
Тъга.
И белота.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??