29 may 2015, 19:00

Настроение 

  Poesía » Otra
408 0 0

В целувката тъга
жадуван вопъл отшумя.
И тупна.
Търкулна се отвъд звездите.
Намери и изгуби се отново.
Тишината презря,
вятъра откъсна
и запя.
Ранима нежност.
Тъга.
И белота.

© Ава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??