18.02.2007 г., 22:09 ч.

Настроения 

  Поезия
745 0 8
Понякога се мразя до полуда,
защото съм неистински добра.
Така се мразя, че дори се чудя
как още мога силно да горя.

Понякога жестоко се презирам -
разбирам, че повтарям нечий грях,
но насред път аз никога не спирам,
макар в очите ми да хвърлят прах.

Понякога съм светла до безбожие
и слънчев като смях е моят стих.
Сега повярвах даже в невъзможното,
защото красотата преоткрих.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??