14.01.2007 г., 5:50 ч.

Настроения 

  Поезия
654 0 13

Настроения

 

Клонки

Прекършени –

Две нощни ръце...

 

Стих –

Недовършен е...

Призрачно лице...

 

Ружи

Позавяхнали...

Натюрморт – сърце...

 

............

 

Стрелки

Дисциплинирани –

Работещи ръце...

 

Конспект –

Анализиран е...

Сънено лице...

 

Режимът ми

За утре...

Ключ – не за сърце...

 

........

 

Стръкчета

Стремителни –

Ръце нетърпеливи!

 

Рими

Възхитителни!

Облаци тъй живи!..

 

Незабравки сини!!!

Възторг!!!

Без причини...

 

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??