27.09.2007 г., 9:41 ч.

Настройваше ме 

  Поезия
868 0 11
   Настройваше ме
 
 
 Настройваше ме камерно в квартета (живот, работа, любов, съдба),
 и сякаш беше в теб момента (на щастието в моята душа).
 
 Настройваше ме изгревно сред върховете (на планините и моретата)
 и сякаш бе ти онова цвете (събуждащо живота в световете).
 
 Настройваше ме ломно (както в каменните мини)
 и се предавах главоломно (сърцето ми разцепено от пукнатИни).
 
 Настройваше ме облачно гръмовно (дори когато времето нехаеше)
 и сякаш ме обичаше дъждовно (щом в душата ми се изваляваше).
 
 Настройваше ме някак си незнайно (и смислено и някак безобразно)
 а сега те няма някак си случайно (дано не е... последното празно)
 
 21.09.2007  21:03

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??