3.02.2019 г., 23:54 ч.  

Настръхвам в моменти на слабост! 

  Поезия
666 0 1

Настръхвам в моменти на слабост!
В моменти от бури на ярост,
где няма ни трепет на радост
и бръчки пронизват думата "младост".

Настръхвам в моменти на слабост!
В онези моменти на любовна сладост ,
где страст от екстаз очертава мъжки, влажни овали
и душата възторжено с искрици нежно, любящо ме пали...

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Настръхваш ли
    при тез "овали"
    не го мисли
    не ще е "слабост"
    а истинска
    цъфтяща младост.
Предложения
: ??:??