22.11.2008 г., 21:36 ч.

Нататък 

  Поезия » Друга
561 0 0
Около мен пейзажът
взе да става твърде суров.
Не знам защо махнах шапката.
Косите ми се смесиха 
с есенен вятър и влага студена.
Танцуващата в краката ми шума 
ме понесе в ранния здрач.

© Милена Груева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??