22 нояб. 2008 г., 21:36

Нататък 

  Поэзия » Другая
565 0 0
Около мен пейзажът
взе да става твърде суров.
Не знам защо махнах шапката.
Косите ми се смесиха 
с есенен вятър и влага студена.
Танцуващата в краката ми шума 
ме понесе в ранния здрач.

© Милена Груева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??