18.08.2014 г., 1:26 ч.  

Натрапчиво 

  Поезия » Философска
394 0 1

Като наранена птица

Пише твоята десница.

Да научиш правилата

Ще те включим в играта.

 

Бъркаш се в чудесата

Търсиш сигурно белята.

Мислиш ли, че с шегата

Вярно влизаш в душата.

 

Какво научил си в клас?

От своя стих си в захлас.

Като пример го поставям

Размисли за вас оставям.

 

Намекваш ми за белота

Влезла в твоята глава.

Не си ти съдник пръв и раз

За мене, отговаря аз!

 

Ненужно оскърбление

Нямаш ни уважение.

На автори в този сайт

Ти си от небесен хайлайф!

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??