7.04.2010 г., 8:05 ч.

Натурално 

  Поезия » Бели стихове
795 0 0

Ще повърна...
... а със стомашните сокове от мен ще изтече и душата...
Прекрасно...
... ще съм празен тогава, без да чувствам празнотата...
Аморално...
... е да ритнеш някого, паднал си на колената...
Алкохолно...
... сънувам те, когато съм на Господ в краката...
Брутално...
... ще избия всеки зъб, белеещ се в устата...
Безскрупулно...
... ще изтръгна езика си, за да напълня на другите гърлата...
Лошо е...
... когато има само омраза и апатия в сърцата...
Легналa...
... е като яма тежка рана в главата...
Гния...
... както през есента животът в листата...
Пия...
... и все по-безвкусна е водата...
Пробивам...
... с ръждив пирон черепа на суетата...
Отскубвам...
... тъмните буреносни очи от звената...
Стрелям...
... и гася всеки пламък в звездата...
Съжалявам...
... че такава е същността на войната...
Потапям се...
... в кръвта разлята от телата...
Изяж ме...
... проклета нека бъде днес съдбата...
Отрова...
... ще бъда аз за нея в червата...
Мърша...
... стеле се бавно по реката...
Прозаично...
... понася ударите на копието скалата...
Платонично...
... поникнаха на надеждата стъблата...
Обичай...
... че иначе погубва се мечтата...
Сбогом...
... вовеки свободна е душата...
Изтичам...
... и с калта потъваме в земята...
Обърках те...
... нали?
Така... натурално...
... разбирам аз нещата.

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??