26.12.2019 г., 8:14 ч.

Научи ме 

  Поезия » Любовна
567 0 0

Научи ме да обичам,
да стоя до края.
Ръката ти да стискам,
да не я пускам, дори след край.

 

Научи ме да обичам
и теб ,и себе си дори,
научи ме как да тичам
под дъжда доволна ,след сълзи.

 

Научи ме да обичам
и теб ,и себе си дори,
научи ме как дишам
след като до мен си ти .

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??