10.09.2005 г., 20:11 ч.

Научи ме да летя 

  Поезия
844 0 0

на В. Фр.

Научи ме да летя
и с крилете си в простора,
да избягам от света
и разблудните раздори.

Научи ме да летя
без криле в душата бяла,
да чертая небеса
като слънце засияла.

Научи ме да летя,
още миг и ще политна.
На крилете ти сега
чак до вечността ще стигна.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??