21.05.2008 г., 8:15 ч.

Научи ме как без теб да живея 

  Поезия » Любовна
1054 0 1

Как без теб да живея?

 

Как да посрещам деня,

когато ти беше моето слънце -

сега само тъга ще виждат очите.

 

Как да се радвам на песента на птиците,

когато твоят глас ме караше да летя със тях -

сега сама ще бродя по земята.

 

Как да се радвам на звездите,

когато твоите очи блестяха за мен -

сега ще се лутам изгубена във мрака.

 

Научи ме как без теб да живея,

когато ти си моя живот!

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога няма да останеш сама, Иви! "Той" винаги ще е до теб! Дори и да не го виждаш, любовта му винаги ще е същата - изгаряща, истинска...Вярвай му! "Той" няма да те предаде!
Предложения
: ??:??