17.09.2009 г., 23:17 ч.

Научих се 

  Поезия » Друга
782 0 6

 

 

         Научих се

 

Не се радвам на чистото синьо небе,

бистро, окъпано в злато.

Не обичам равно като тепсия море -

напомня ми малко на блато.

Не харесвам птици, излитащи в ято -

след тях идва мрачната зима.

Не вярвам гора да не я брули вятър,

даже с бургаския климат.

Спокойствие има ли, фалша долавям -

със страх предсказвам тревога.

Стихии очаквам, добре ги познавам.

И пазя се, както си мога.

© Ани Виделова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??