Милувки аз назаем не съм ти давал,
та всяка една под бройка да връщаш.
Горещи прегръдки съм дарявал,
без да искам всяка в дълг да превръщаш.
Преди казваше, всяко мое докосване,
че емоции в тебе събужда.
Сега механично - на жеста любовен - отвръщане…
Не, мерси, от това нямам нужда.
Казват, че танцът на любовта иска двама,
и носихме се из оная, от приказките, феерия.
Кажете сега как се танцува с фалшива дама,
за сърцето на моята съм вече история.
Стига! Не ти ли писна да си наужким влюбена,
Сърцето ти мълчи – нещата са ясни!
Бързо ти стана разлюбена.
Кажи ми "Стига!", но дори и това не би охладило моите страсти…
© НякойДен Всички права запазени
Преди казваше, че всяко мое докосване
емоции силни в тебе пробужда..
Сега, механично на жеста любовен - отвръщане.
Благодаря ти, но от това нямам нужда..
Казват, че любовният танц е за двама,
а не просто движение в приказна феерия...
Чудно ми е как се танцува със фалшива дама,
докато в сърцето на моята съм вече история..
Стига! Не ти ли омръзна да си наужким влюбена?
Сърцето ти щом мълчи, нещата са кристално ясни..
Твърде бързо ти се превърна наново в разлюбена...
Сложи края, но и той няма да охлади моите страсти...
Или нещо такова, сега, аз не съм професионалист, но поне ако ме бива в нещо, е да вкарвам драматизъм ;}=
Успехи ти желая и нова, споделена любов съвсем скоро.