17.08.2017 г., 23:17 ч.

Навеки да летим в една любов 

  Поезия » Любовна
988 6 5

За теб да съм слънчев ден –
въздухът, водата в изворчето бистро.
Искам да съм зората, а ти да си до мен,
да изпълзваш сърцето ми с радост чиста.

 

В съня ти да присядам тихо.
Да бъда огъня в дни омайни
И нежни, топли думи да ти шепна,
пламък да запалвам в нощите безкрайни.

 

С обич да те милвам вечно.
Да вдишвам твоя огнен зов.
Бъди слънцето, бъди сълзата в очите
навеки да летим в една любов.


Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??