30.10.2006 г., 0:51 ч.  

Навярно 

  Поезия
533 0 7

Навярно по пясъка дирите,
от тебе, ще се стопят,
когато вълните на прилива,
придойдат с вечерния хлад 
а тиха нощта в разкаяние
ще посребрее сама,
на кея, от теб изоставена,
окъпана в хладна луна!

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??