30 окт. 2006 г., 00:51  

Навярно 

  Поэзия
534 0 7

Навярно по пясъка дирите,
от тебе, ще се стопят,
когато вълните на прилива,
придойдат с вечерния хлад 
а тиха нощта в разкаяние
ще посребрее сама,
на кея, от теб изоставена,
окъпана в хладна луна!

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??