Oct 30, 2006, 12:51 AM  

Навярно 

  Poetry
496 0 7

Навярно по пясъка дирите,
от тебе, ще се стопят,
когато вълните на прилива,
придойдат с вечерния хлад 
а тиха нощта в разкаяние
ще посребрее сама,
на кея, от теб изоставена,
окъпана в хладна луна!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??