12.12.2007 г., 10:46 ч.

Навярно съм добрата фея 

  Поезия » Философска
2127 0 36

Навярно съм добрата фея

от приказка за чудеса.

Вълшебна песен ще ви пея,

в която греят небеса.

Заслушайте се тихо в нея -

тя носи ви безброй мечти.

Аз бях добрата малка фея...

 

...Вечерница над вас шепти...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??