8.10.2021 г., 13:07 ч.  

Навярно ти 

  Поезия » Любовна
235 0 0

       

        Навярно ти

 

Не мога да заспя, не мога,

навярно ти сънуваш ме в нощта

и затова сънят ми бяга,

докоснал тази нощна красота.

 

Ще бъда нежна и красива

и с ангелски крила ще долетя,

сънувай ме, ще съм щастлива,

дори до сутринта да не заспя!

 

Ще бъда най-добрата фея,

която със любов ще те дари

и ти ще следваш само нея

във приказните сънища, мечти.

 

Навън звездите светят само –

далечни в тази странна тишина.

Не мога да заспя, защото

навярно ти сънуваш ме в нощта.

 

                   Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??