Не мога да заспя, не мога,
навярно ти сънуваш ме в нощта
и затова сънят ми бяга,
докоснал тази нощна красота.
Ще бъда нежна и красива
и с ангелски крила ще долетя,
сънувай ме, ще съм щастлива,
дори до сутринта да не заспя!
Ще бъда най-добрата фея,
която със любов ще те дари
и ти ще следваш само нея
във приказните сънища, мечти.
Навън звездите светят само –
далечни в тази странна тишина.
Не мога да заспя, защото
навярно ти сънуваш ме в нощта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.