8.10.2008 г., 16:37 ч.

Навярно вместо теб... 

  Поезия » Любовна
452 0 1
 

Навярно вместо теб - листата ще докосвам,

а есенният дъжд ще ромоли...

И птиците ли ще ме омагьосват,

когато липсващият все си ти?

 

Навярно теб снегът ще заобича,

а моите разтапящи ръце

ще пипат мрака и ще му се вричат,

жадуващи за твоето лице...

 

Навярно вместо теб - луната

душата ми ще вижда до безкрай,

преди на много ласки бях богата,

сега пък - самотата няма край!

 

Навярно вместо теб, аз Самотата ще обичам...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??