1.04.2013 г., 16:25 ч.  

Навън вали 

  Поезия » Философска
504 0 0

Навън вали


Отново силен дъжд навън вали.
В прозореца се удря и размазва.
Огромни капки, бликнали реки -
сърцето атакуват и премазват.

 

Приглушен тътен. Не стихва
яростта на този вятър в здрач.
Студена пот се стича и изсъхва,
а моят страх е тук като палач.

 

Защо така вилнеят небесата?
Нима предатели са днес и те?
А в мен трепери и боли душата
от жлъч... А сега това небе!

 

Хайде, лягай си, на пук на всичко!
И потъвай в сън дълбок от самота.
Но знай, че след нощта ще дойде утро,
а с него може би и Радостта.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??