27.11.2005 г., 22:44 ч.

Назад 

  Поезия
813 0 1

Понякога се чудя какво стана,
защо в един миг забрави за мен,
нима за ден изтри всички сълзи,
как да вярвам в това,
та нали с теб открих любовта,
каква бе тази игра,
да те има,а след миг да си само мъгла,
да викам или да мълча,
да остана тук или да си вървя,
какво да направя за да спра болката пулсираща в моята душа,
сърцето ми вече на две в никой друг няма да се кълне,
няма да умра,че си отиде любовта,
ще забравя просто какво бе за мене тя!

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво,само че това,което се каниш да направиш,е може би невъзможно.
Предложения
: ??:??