21.04.2011 г., 12:19 ч.

Назад, към примата! 

  Поезия » Пародии
532 0 1

       НАЗАД, КЪМ ПРИМАТА!     

 

Мисли Ганчо и се чуди!

                            Накрая решава.

Твърде скъпо му излиза

                   да живей в държава.

Па избира мъдро Ганчо

                  пътя на ПРИМАТА.

Надигна се в ранно утро,

                      па хвана ГОРАТА...

Скоро там, край язовира,

                          посреди гората,

огледа се във водата

                    на Ганчо ПАЛАТА...

Тук няма данъци, закони

                                 и Държава.

Проблемите си

                     всеки сам решава...

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??