6.08.2009 г., 16:03 ч.

Назад се обърни... 

  Поезия » Любовна
626 0 1

Когато си отиваш, ти

 недей глава назад обръща.

Не гледай строго, не спори.

И лошото недей го връща.

 

За времето съвместие, аз знам,

  и двамата  сме криввали от пътя.

Тъгата сливала е в срам

неосъзнатото си  плоскостъпие.

 

Били сме заедно. И сто

  години пак да минат,

ще сме въртели колело,

което няма как да  срине

 

  спомените, правени  с любов,

и  дните, чели много нежност.

И нощите, в които ти, готов

 да ме завиеш, се навеждаш..

 

Когато си отиваш, ти

 не гледай в мене,  грозно ще изглеждам.

Огледай се   встрани - дали

 Любовта ни в теб се вглежда.

 

И ако тя те вцепени,

и  те помоли за отсрочка,

 назад тогава  погледни -

аз трия вече тази точка...

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ОООО,чудесен стих,учудвам се че съм първа!След истинска Любов няма точки,само мноого многоточия!Прегръщам те силно!
Предложения
: ??:??