30.12.2011 г., 20:09 ч.

Наздравица 

  Поезия » Философска
465 0 1


 

Потъват погледите жадни

в искрите на червения рубин

и слънчевият лъч, разтворен в него,

линее, сякаш е забравен там.

 

Потръпват чашите в ръцете ни,

безпомощни, че той

не може вечно техен да остане...

 

Паролата – „наздраве” някой каза

и стоплени усмивките играят

в магията на Радостта!

 

Горчива, тръпнеща следа

повежда мисълта към необятното.

Дали контурите на Истината са това,

или миражът с нас играе си отново!

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??