6.03.2019 г., 22:54 ч.

Наздравицата ти ще пресуша с целувка страстна! 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
489 3 5

Има нещо красиво-фатално

в тази моя зависимост,

в това мое привличане

към теб моя Любов!

 

Тази нужда за Теб .

неутолената жажда брутална...

това Търсене,

                     Скитане...

                                      Тичане...

Тихият твой Благослов...

 

Ще изпълня Небето в Мечтите си

със звезди - тези твои очи!

 

Нека нашепва ми Млечния Път,

            че си моя,

                      че ме искаш,

                               че ще бъдеш до мен

докато Времето присъдата произнесе!

 

Сама дойде!

И аз при тебе сам дойдох.

Празнувай своя избор - Любовта!

 

Наздравицата ти събудила сълзи

ще подсуша с целувката си страстна!

© Ангел Милев Всички права запазени

Музикален съпровод:

https://www.youtube.com/watch?v=PMpizqgl6Z4

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??