23.03.2021 г., 9:10 ч.

Надежда за пролет 

  Поезия » Гражданска
228 1 0

Надежда за пролет

И днес ще вали цял ден изглежда,
но идва облечена в сняг пролетта.
Дай ѝ усмивка и малко надежда,
да превърне в обич леда любовта.

И днес е студено, но скоро отново
в очите ни слънцето ще се оглежда.
И всичко, за пролет е вече готово,
с усмивка я чакаме, в сърцата, с надежда.

Явор Перфанов©
22.03.2021 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??