19.12.2007 г., 6:43 ч.

не 

  Поезия » Друга
569 0 2
Кажи ми, че тя не съществува,
кажи ми, че тя не съществува.

Не мога да повярвам, че ти
влезе в стаята ми и каза
всички тези неща,
не мога.

Не мога да повярвам, че
всичко това е истина,
как може да се случи това,
не разбирам,
не мога.

Кажи ми, че реалността е
картина, нарисувана от дете
аутист:

Кажи ми, че тя не съществува.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??