3.12.2007 г., 10:07 ч.

Не 

  Поезия » Любовна
566 0 3

 НЕ

 

Не идвай в моя сън, те моля,
за теб да мисля, не желая.
Не ме докосвай - сякаш ме изгаряш,
не се усмихвай - полудявам.

 

Не казвай нищо, искам да забравя
гласа ти, всяка твоя дума.
Не си играй - не виждаш ли, изгарям,
не се усмихвай - сякаш полудявам.

 

01. VI. 2004 г.

 

P.S. Доста старичко е, но е от едно от тези мои стихчета, които са ми слабост. Не знам защо така, може би заради човека, на когото е посветено.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??