29.08.2013 г., 12:30 ч.  

Не 

  Поезия » Бели стихове
806 1 2

не се страхувай
да обичаш
да бъдеш
обичана
какво толкова
може да 
стане?
кога за последно
сънува
как слон
те настъпва
по малкия пръст
на лявото
краче?
не се смей,
опитвам се
да бъда 
сериозен,
нали така каза.
отговори ми,
не искаш...
добре
и така
става,
само ще те
помоля да си
свалиш
чорапите,
преди да
легнеш
до мен.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??