16.02.2022 г., 18:17 ч.

Не, бе, не че съм такава 

  Поезия » Хумористична
330 2 6

Дъното до пода висна,
гащи само и пера,
а да знаеш как ми писна,
тази роля на  сестра!

 

Ни престилка, ни касинка,
стетоскоп ли? Забрави!
Пациентът сладко спинка...
Пепеляшка – аз. Уви!

 

Ковид, сестро и зараза,
де да търся сексапил?
По ъглите само лазя,
дето никой не е мил.

 

Супи, чайове, илачи,
дизинфекция и бяс.
Сякаш Франкенщайн е влачил,
стадо плъхове у нас.

 

Либето ми охка, пъшка,
а на мене ми е жал.
Дръж се жено - сила мъжка
дядо Боже ти е дал.

 

Викам си, ако не става,
що да страдаш само ти?
Не, бе, не че съм такава,
ама доктора прати.

 

Я инжекция, я нещо
ще измисли все пак там,
витамин ще  впръска вещо...
После... Ще избяга сам. :)

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Искаш ли да поиграем?
Чичо Доктор ще си ти.
Аз при теб ще дойда "болна" -
с нарисувани сълзи;
артистично ще покашлям, ...
  501 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??