5.05.2006 г., 9:15 ч.

Не бой се! 

  Поезия
912 0 5
Когато съдбата реши да те срещне
със злобни и зли същества
и страшни, озъбени те ти се сторят
приеми, че са само шкурка.

Макар и да драскат, и жулят по тебе,
бразди да оставят в плътта...
Време ще мине, прахта ще се вдигне,
мъглата ще стане роса...

Накрая ще бъдеш полиран и бляскав,
ще светиш кат нивга преди!
А те изхабени и мръсни от завист
ще гледат през кални очи!

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??