31.07.2009 г., 17:09 ч.

Не боли... Мен боли 

  Поезия » Любовна
1061 0 5

 

Не боли... Мен боли...

 

Не боли да си тръгнеш, когато грешиш,

да оставиш сълзи и разруха.

Не боли да не казваш и пак да мълчиш

в тишина безпощадна и глуха.

Мен боли да те гледам отчаян и ням

как излизаш, затваряш вратата.

И боли ме сама, а ти някъде сам...

Пак ли ваем мечти в самотата?

Не боли да си с нея под наште звезди,

да я галиш – красива и пряма.

Не боли да я виждаш във мойте очи,

не боли тази наша размяна...

Мен боли да съм с него, а теб да зова,

да рисувам очите ти с устни.

И боли да му шепна любовни слова,

а да искам за миг да ме пусне.

Не боли... Мен боли, че те исках за мен,

а получих тъга и забвение.

В таз игра на съдбата, в най-черния ден,

да те нямам бе мое решение...

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??