27.12.2007 г., 15:59 ч.

Не бъди като останалите 

  Поезия » Оди и поеми
1019 0 2
Не бъди като останалите,
бъди такъв, какъвто си.
Останалите не остават
като останеш само ти.

Както спомените се забравят,
така и ще забравиш ти
за цената на живота,
но моля те, не го прави.

Когато нищо няма смисъл
и тъга обхване ли те,
не посягай към въжето,
не бъди като останалите.

Краят винаги е близо
и ти усещаш го с тъга,
останалите нека бързат,
твоят край не е сега!

И преди ужасна смърт
да успее да те пребори -
живей живота си така,
че да не искаш втори.

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??