28.11.2018 г., 22:32 ч.

Не бъди тъжен 

  Поезия » Друга
614 1 2

 Не бъди тъжен

 

Не бъди тъжен, човече, а вярвай!

След всяка буря изгрява слънце!

След всеки тъжен ден идва радостен!

След всяка мъка идва и щастие!

След всяко разочарование – надежда!

След всеки провал идва нов шанс!

След всяка любов идва нова, друга!

След залеза идва винаги изгревът!

След тъмната нощ идва светъл денят!

 

Не бъди тъжен, а вярвай, човече,

изправи гордо своята глава и снага!

Повярвай в себе си и не унивай вече,

бори се, защото Животът е Борба!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??