Не бъди тъжен, човече, а вярвай!
След всяка буря изгрява слънце!
След всеки тъжен ден идва радостен!
След всяка мъка идва и щастие!
След всяко разочарование – надежда!
След всеки провал идва нов шанс!
След всяка любов идва нова, друга!
След залеза идва винаги изгревът!
След тъмната нощ идва светъл денят!
Не бъди тъжен, а вярвай, човече,
изправи гордо своята глава и снага!
Повярвай в себе си и не унивай вече,
бори се, защото Животът е Борба!
© Валентин Миленов All rights reserved.