10.09.2008 г., 23:02 ч.

Не бързам да си тръгна 

  Поезия » Любовна
769 0 27
Лист по лист събличай мойто тяло
и бавно, много бавно ме обичай...
Люби ме нежно и ефирно. Като вятър.
Докосвай с погледа си, даже мойте мисли.

Ще ти помогна. Гледай ме в очите.
Виждаш ли сега какво изричат...
От устните ти май са изкушени
и жадни чак до дъно да обичат.

Не ми разкривай мъжката си сила,
подгонена от страст неудържима.
Прелюдията много ти отива
в сатенената нощ неповторима.

Тежат ми дрехите. Коприната ме пари.
Разкъсай ги. (Окови са по мен).
А после, със целувки ме обличай.
Лъжи ме, че от мен си запленен!
...................

Лист по лист събличай мойто тяло
и бавно, много бавно ме обичай...
Не бързам да си тръгна. Не разбра ли!
Във къщи ли... не ме очаква никой.

                                          
You're Not From Here>>>

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??