5.07.2007 г., 20:10 ч.

Не чакай 

  Поезия
771 0 6

Донеси ми нещо като се завръщаш,
открадни ми малко оранжево от зората,
една звезда, жива вода, в която се оглеждаш,
малко хладна, свежа роса ми събери  от
                                                          цветята...

Не, почакай, не искам, нищо не донасяй,
като че ли ти не си всичко това за мен?
Но моля те, ела, не слушай какво говоря,
не взимай нищо и  не чакай, върни се при мен!

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??