6.06.2007 г., 19:42 ч.

Не е грешно да обичаш 

  Поезия
810 0 2
Не е грешно да обичаш

Пожелах да те забравя,
пожелах си самота,
а спомените къде да ги оставя,
когато сърцето помни любовта!

Послушах аз другите хора,
загърбвайки своите мечти.
Послушах ги и да обичам не мога,
щом грешна е моята обич преди!

Тук ли е адът, когато си влюбен,
грешник ли си, когато обичаш?!
Колко ли ще се луташ изгубен,
щом на влюбен приличаш!?

Хубаво е на друг деня си да вричаш,
а днес да мечтаем плащаме голяма сума!
Не е грешно да обичаш,
от кога "любов" е грешна дума?! 

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??