6.02.2018 г., 8:38 ч.

Не е грях 

  Поезия » Любовна
570 3 2

Тя каза: „Любовта е грях“,

когато я покрих със нежни длани,

но аз тогава рая преживях,

а беше като цвете любовта ни.

 

Тя каза: „Чужда съм жена

и право в ада ще ни заведе страстта“,

но знам, че в ад се влиза със вина,

а най е праведна от всичко любовта.

 

04. 02. 2018 г.

Русе

 

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??