24.04.2008 г., 9:00 ч.

Не е късно 

  Поезия » Философска
1364 1 23
 

          НЕ Е КЪСНО

Никога за нищо не е късно.

Да блеснеш или станеш за резил.

Да вържеш възел, после да го скъсаш.

Или да бъдеш с някого по-мил.

 

Никога за нищо не е късно.

Да любиш, да разлюбваш, да грешиш.

Спечеленото - с лекота да пръснеш.

Мълчаното със гняв да изкрещиш.

 

Никога за нищо не е късно.

Да купиш или да те продадат.

Да стъпиш на върха  и да те блъснат

на пропастта в примамливия ад.

 

Никога за нищо не е късно.

Да бъдеш честен или пък - подлец.

Избираш сам кога и как възкръсваш

или оставаш цял живот мъртвец.

 

 

© Александър Калчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??