10.11.2011 г., 20:08 ч.

Не е ли...? 

  Поезия
378 0 2

НЕ Е ЛИ

 

Не е ли любов всеотдайна

за радост и мечта,

с надежда да е тя безкрайна

и пълна с доброта...

 

Не е ли тя за тебе всичко

и смисъл, и живот,

за другото сърце добричко

на всичко си готов...

 

И да не търсиш ти отплата,

унесен в очи две...

За теб любов е непозната.

Не е ли? Не е, не.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Минка и честит ти имен ден!Желая ти всичко най- хубаво- здраве и житейско и творческо дълголетие!
  • Това е истинска любов,да не търсиш отплата!Поздрав!
Предложения
: ??:??