НЕ Е ЛИ
Не е ли любов всеотдайна
за радост и мечта,
с надежда да е тя безкрайна
и пълна с доброта...
Не е ли тя за тебе всичко
и смисъл, и живот,
за другото сърце добричко
на всичко си готов...
И да не търсиш ти отплата,
унесен в очи две...
За теб любов е непозната.
Не е ли? Не е, не.
© Анка Келешева All rights reserved.