13.02.2007 г., 21:27 ч.

Не е малко,че ти давам всичко 

  Поезия
709 0 3
НЕ Е МАЛКО, че ТИ ДАВАМ ВСИчКО!
Може би за тебе съм просто хлапе,
eдно не пораснало дете.
Питал ли си се някога дали мога
да преживявам всичко сама?
Не си ли мислил поне веднъж
да се явиш като моя опора?
Не е малко това, че ти давам всичко, нали?
Но защо пак има сълзи на моите очи?
Не знам как да ти покажа какво значиш ти за мен...
Това се опитвам да ти кажа всеки ден,
а ти приемаш всичко на шега!
Не обръщаш внимание на моята тъга.
Иска ми се поне веднъж
ДА се проявиш като мъж
и да ми кажеш това, което чувства твоята душа!
И на теб понякога не ти е лесно - знам,
но не съм те оставила в такъв момент сам!
Давам ти всичко, което имам,
въпреки, че то не е много...
Само едно тъжно сърце
и две студени ръце!
1 сурова истина - това остана от мен,
след като се губя ден след ден...
И единственото нещо, което мога да направя сега,
е едно голямо нищо!
А това, което ще възвърне моите сили,
са две думи мили.
ОБИЧАМ ТЕ ми кажи.
но само ако го чувстваш.
Тогава мигновено силите
ми ще започнеш да възвръщаш!
Разбери, сърцето ми
за теб тупти.
Да не му нанасяш удари,
безмълвно те моли.
И с вече изгубен глас крещи
... ОБИЧАМ ТЕ, не разбираш ли???

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??