14.10.2007 г., 14:49 ч.

Не е мираж 

  Поезия
532 0 14

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Исках тази нощ да легна пак при теб,

пак в тебе да се сгуша нежно.

И дълго, дълго да си бъбрим –

на бледа светлина от свещ и

чаши, пълни със искрящо вино.

А после да се любим - до полуда.

 

Косите си ще пръсна като водопад

и с устни жадно пак да те изпивам.

Бавно, изучавайки те в полумрака…

Телата ни – потрепващи от страст –

Целуни ме! Изпий ме цялата - такава…

 

Телата ни вибрират в екстаз,

пулсират лудо вените ти, мъжките.

Сърцето ми ще експлодира!

Треперя цялата!

Докосваш ме със устни…

Изпепеляващи.

 

И цялата съм струна!

Телата танц на любовта танцуват!

Не е мираж!

В мен настъпват сякаш урагани!

Притисни ме силно!

Телата ни едно са – цяло.

 

И времето за нас е спряло!

Колко ли сме луди, от любов?!

Свещицата догаря - мрак…

Лежим един до друг…

И питам се:

Кога ще се повтори, пак?

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??