10.03.2024 г., 9:19 ч.

Не е стихотворение 

  Поезия
91 0 0

Вселената отколе ни напомня:

"Отворете очите сега! Огледайте се и преценете,

светлина или тъмнина! И каквото изберете,

то ще е гост във вашата одая.
Първото правило, е да спасите душата...
тя е най фината структура във всеки от нас
проявена в това тяло с мисия ценна,
ви подтиква нагоре, към божествен баланс.
В планетарен аспект, се преобръщат нива,
от полюс към полюс... в нов ред тъкмят се.
Плътности, вибрации, енергии, правила,
за следващо време... дирижират, множат се.
Процесът, е с име - Нова Епоха,
която полека навлиза във всеки от вас,
с лишения откъм емоционалната болка,
програмира ви с навици и личен компас.
Не подценявайте душевната си потребност,
тя ще ви тества с предизвикателства бурни,
през кризите на битовизми и ценности,
суматохата определя борбите ви трудни.
Лишени ще бъдете от много блага,
от приятелства и помощ най-братска
към себеподобните вам същества
в моменти на огорчение и житейската краска.
За спящите... стъкмили сме друм,
по който безгласно и лесно  преминат.
Какво ги очаква ли... сигурно следващ сън,
такъв е изборът им и такъв ще го имат.
За вътрешна мъдрост и избор иде реч,
самопознание лично все още зове се,
това което идва, редно е да проумеете
и да настроите своите хуманост и сили.
Съзряването не е повсеместно, но в ход,

и не е правило, а еволюционен процес
Кой ще възрадваме с препратка към нов живот,

е само поредният... експеримент."

 


 

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??