10.02.2007 г., 1:42 ч.

Не е важно (No importa) 

  Поезия
838 0 5
Стая без прозорци, без врата -
Само четири голи стени, под и таван.
Като онези, с фалшивите облаци.
Изчезват в ъгъла между всяка стена,
сякаш за тях това е изхода желан.
А в средата на всичко това си ти.

No puedes ver,
mi corazon llora,
No puedes ver,
mi alma muere.
Pero no importa...
Pero no importa...



14.10.2006г.

© Звездичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??